Alüminyum Doğrama Sistemleri

Alüminyum Doğrama Sistemleri

₺0

About this course

Alüminyum Doğrama Yaşam alanlarında kullanılan sistemler olarak menteşeli pencere ve kapı doğramaları oldukça yaygındır. Bu sistemlerden beklenen özellikler başta ısı yalıtım ve hava-su sızdırmazlık performansı olmak üzere, dış ortam sesinin mekanda minimum seviyede hissedilmesi, ihtiyaç duyulan gün ışığının ortama alınması ve rahat çalışan bir kullanım sunabilmesi şeklinde sıralanabilir. Menteşeli sistemler kullanım seçenekleri açısından çok zengin olup içe ve dışa açılır kapı-pencere, çift-eksen, vasistas, pivot gibi standart kullanımların yanında gizli kanat pencere ve hem yüz kapı gibi estetik odaklı birçok ilave çözüme sahiptir.

 

Alüminyum doğrama, hafif, dayanıklı ve işlevsel: Bunlar, zamanımızın anahtar mühendislik malzemelerinden biri olan alüminyumu oluşturan özelliklerdir. İçinde yaşadığımız evlerde, kullandığımız otomobillerde, uzun mesafelere bizi götüren tren ve uçaklarda, günlük olarak kullandığımız cep telefonlarında ve bilgisayarlarda, buzdolaplarımızdaki raflarda ve modern alanlarda türlü türlü çeşitli örneklerini bulabiliriz.

 

Alüminyum doğrama mimari projelerin en önemli bileşenidir. Kapı ve pencere sistemleri, katlanır pencere ve kapılar, ofis bölme sistemleri gibi binaların değişik yerlerinde kullanılan sistemlerin bir parçasıdır.

 

Günümüzde su, yemek pişirmek, ilaç, kozmetoloji, kimya endüstrisi, savunma ve uçak sanayi ve diğer sektörlerde temizliği sağlamak için alüminyum sülfatlar kullanılmaktadır. Bu arada alüminyum, adını Latince’de alümen olarak adlandırılan alüminyum sülfatlardan almıştır.

 

Bugün, neredeyse 300 farklı alüminyum bileşimi ve alüminyum içeren mineraller, dünyadaki bir anahtar kaynak minerali olan feldspattan, yakut, safir ve zümrüt, daha az yaygın olan mineralleri biliyoruz.

 

Ancak alüminyumun ne kadar yaygın olabileceğine bakılmaksızın, elektrik için olmasaydı sonsuza kadar gizli kapaklı kalmış olabilir. Alüminyumun keşfi, bilim adamları kimyasal bileşikleri elementlerine ayırmak için elektrik kullanabildiklerinde mümkün oldu.

C 60 Alüminyum Doğrama

C-60 alüminyum doğrama, kapı, pencere ve iş yerlerinizde Aldoks Profil sistemlerine alternatif olarak uygulanabilecek olan Isı yalıtımı olmayan Profil türüdür. C-60 Alüminyum doğramalar farklı cam kesitlerinde kullanılabilir. C 60 Alüminyum Doğramalar 60 mm derinliğe sahiptir. İçeriye ve dışarıya açılabilir. Normal, çift eksen, vasistas, sürme-vasistas, dışa açılım, katlanır veya çarpma açılım seçenekleri hem yüz tasarımı öne çıkan özellikleridir İç ve dış cepheden cam montajı yapılabildiğinden ileride kırılabilecek bir camın değişmesi, tek taraflı çıtalı doğramalara göre daha avantajlıdır.

Alüminyum Aldoks

Aldoks seri kapı, pencere, pivot ve vitrin doğramaları imalatında kullanılan izolasyonuz alüminyum doğrama serisidir. Ekonomiktir.

Alüminyum Sistem Seri

Yalıtımsız Kapı ve Pencere sistemidir.
Kasa ve kanat derinliği: 55mm
Profil et kalınlığı: 1.5mm -2 mm
Cam boşluğu: 6mm – 34mm
Dar ve geniş seri alın alternatif görünümlü profil seçenekleri bulunmaktadır.
Normal, çift eksen açılım pencere, içe-dışa açılım kapı, vasistas pencere, Volkswagen sürme, katlanır toplanır (KTS) açılım seçenekli doğrama imalatına uygundur.

Alüminyum Sistem 55

S55 Yalıtımsız Kapı ve Pencere sistemidir. İçeriye ve dışarıya açılabilir. Kilit karşılık, sürgü, menteşe gibi mekanizmaların daha kolay uygulanması ve hem yüz-binili tasarımı öne çıkan özellikleridir. Eşik çözümleri, içe ve dışa açılım özelliği, pencere sistemine ait orta kayıt ve kasa ile uyumluluğu sistemi daha da fonksiyonel hale getirir.

Alüminyum Sistem 64

Konutlar, İş Merkezleri, Havaalanı, Fuar Merkezleri ve Alışveriş Merkezleri gibi dış mekanlar için 64 mm derinliğe sahip yalıtımlı kapı ve pencere çözümleri sunar.

Alüminyum Hebeschiebe Sürme Doğrama

Alüminyum Hebeschiebe SSI 128 sürme ve kaldırmalı sürme olarak uygulanabilen, kanat aralığı 250-300kg olan ve 3 metreye kadar yükseklik sağlayan alüminyum kapı sistemleridir. Kasa-kanat arasında EDPM fitiller kullanıldığından rolasyon üst seviyededir. Bu tasarım sayesinde sürmede yüksek yalıtım ve daha büyük ölçülerin yapılabilmesi sağlanmaktadır. Sistemin en büyük özelliği, ithal mekanizma sayesinde kullanıcıya kolay kullanım imkanı sunmaktadır.

Alüminyum Doğrama

Alüminyum doğrama, en fazla 6 metre olmak üzere farklı farklı uzunlukları bulunan alüminyum profil külçelerin kalıplar yardımıyla bölünüp profesyonel kişilerce işlenerek, elde edilen ürünlerin pencere, cam balkon, vitrin ya da kapı olarak hayatımızda yer alır hale getirilmesi işlemidir.

Isı Yalıtımlı Alüminyum Doğrama

Alüminyum doğrama kapı ve pencere sistemleri günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Yeni oluşturulan tüm inşaat sistemlerinde ve mekanların dekorasyonlarında kullanılan doğramalar günümüzde moda olması ile birlikte daha fazla popüler hale gelmiş durumdadır. Modern bir çizgi oluşturmasının yanında kullanışlı ürünler olması nedeniyle de dikkat çeken alüminyum doğramalar günümüzde pek çok birey ve firma tarafından tercih edilmektedir. Bu anlamda firmamızda, herkesin zevkine hitap edebilecek birbirinden farklı Alüminyum doğrama pencere ve kapı modelleri üretilebilir.

Members

Our course begins with the first step for generating great user experiences: understanding what people do, think, say, and feel. In this module, you’ll learn how to keep an open mind while learning.

Total numbers of students in course
Whatsapp Hattı
Telefon Hattı